's- Hertogenbosch - Front-end developer

Word jij onze nieuwe front-end developer?

Wij zijn per direct op zoek naar een front-end developer die ons team komt versterken. Zit programmeren in jouw bloed en spreken designs boekdelen voor jou? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Werk je graag samen in een multidisciplinair team aan gave projecten? Ben je communicatief vaardig en zit je vol energie om ons team te komen versterken? Dan ben jij degene die we zoeken!

Wie zijn wij?

In totaal werken wij met ongeveer 25 professionals in vijf teams, waarvan 2 developmentteams. Wij hebben jarenlange ervaring met het realiseren van inspiratieplatformen voor de toeristische markt. Dit doen we nog steeds met aandacht en passie vanuit onze overtuiging: iedere bestemming verdient het om ontdekt te worden. Alle kennis van strategie, advies, technische realisatie, databasetechnologie en online marketing hebben wij in huis.

Dit allemaal in samenwerking met 50+ partners als Goeree-Overflakkee, VisitBrabant, Maastricht marketing, Marketing Tilburg en Marketing Fryslân.

Wat ga je doen?

Je gaat op basis van een aangeleverd design van onze UX-designer voor onze opdrachtgevers aan de slag om ons product Citynavigator volledig in de juiste huisstijl op te leveren. Om dit te kunnen doen ben je bekend en kun je overweg met HTML, CSS (Sass) en Javascript. Wireframes en grafische ontwerpen kun jij moeiteloos begrijpen en omzeten tot code. De gehele ketting van ontwerp tot realisatie maak je mee en kun je jouw invloed op uitoefenen. Denk hierbij ook aan een positieve bijdrage in de digitale toegankelijkheid van onze websites.

Dit alles vindt plaats in sprints waarbij de scrum-methode gehanteerd wordt, compleet met dagelijkse stand-up en twee-wekelijkse review, retro, planning en scrumpoker.

Skills:

HTML CSS Sass Javascript Wireframes Digitale toegankelijkheid Scrum Front-end Symfony Git Code Linting Frontend

 

31-12-2022

Junior €2500 t/m Senior €4500

Permanent

Immediately

Frontend Developer

Medior

Noord-Brabant

Dutch

No, we are not able to provide a visa/work permit