's- Hertogenbosch - Allround / Full Stack developer

Allround / Full Stack developer

Ben jij ons nieuwe technische brein?

Zet jij de front-end én back-end van een website neer? Lijkt het je leuk om in een multidisciplinair team samen aan gave projecten te werken? Wil je graag werken met technieken op basis van het Symfony framework? Dan ben jij de developer die wij zoeken!

Wie zijn wij?

Wij zijn al 20 jaar actief als fullservice internetbureau. Als specialist in destinatiemarketing zijn wij marktleider in Nederland.

Wij werken in totaal met ongeveer 25 professionals. Er zijn twee developmentteams; het productteam is dedicated bezig met de doorontwikkeling van het platform en de toolbox. Het klantteam werkt aan implementaties voor opdrachtgevers. We hebben alle kennis van strategie, advies, technische realisatie, databasetechnologie en online marketing in huis.

Dit allemaal in samenwerking met 50+ partners als VisitBrabant, Maastricht marketing, Marketing Tilburg en Marketing Fryslân.

Wat ga je doen?

Binnen het team ontwikkel je grotendeels zelfstandig de volledige front-end van een project. Met je back-end kennis zorg je voor de juiste implementatie van nieuwe modules. Daarnaast analyseer je een technisch ontwerp en vertaalt dit naar optimale code. Jij en je collega's controleren elkaars werk en code op bugs en fouten door middel van code reviews. Samen met je teamgenoten ga je op zoek naar oplossingen en verbeteringen. Je werkt nauw samen met projectleiders, designers en andere developers. Wij werken volgens de Scrum methode dus je doet actief mee aan o.a. groomings / planning poker, sprintplannings en reviews.

Skills:

allround developer full stack developer Symfony framework front-end back-end bugs scrum grooming sprintplanning Symfony Fullstack

 

31-12-2022

Junior €2500 t/m Senior €4500

Permanent

Immediately

Fullstack Developer

Medior

Noord-Brabant

Dutch

No, we are not able to provide a visa/work permit