Zuid-Holland - .NET Developer

Rotterdam

Als .NET Developer werk je mee aan uitdagende projecten bij grote klanten. 

Wat wij vragenWij zoeken natuurlijk iemand met veel C# ervaring en alles wat erbij komt kijken, zoals bijvoorbeeld: databases, webservices, microservices, CI/CD, DevOps en unit testing. Maar met name toch ook iemand die net iets meer komt brengen. Je bent immers naar de klant toe het gezicht.

✔️ Enkele jaren ervaring als .NET ontwikkelaar (Core) met C# of iets vergelijkbaar.✔️ Je hebt ervaring met Entity, Azure en dergelijke tooling, want de kans is groot dat je daarmee in aanraking komt bij onze klanten.✔️ Je hebt humor, houdt van tafelvoetbal en je bent gek op de Chinese keuken.

Wat bieden wijWat betreft arbeidsvoorwaarden proberen we je het beste te bieden. Wij werken immers ook alleen met de beste mensen die wij graag tevreden houden. We gaan dus graag met je in gesprek daarover. 

✔️ Salaris in overleg (€2000,- t/m €5000,-) per maand;✔️ Meteen een vast contract;✔️ Een leaseauto naar keuze met een budget van €800,-;✔️ Pensioenregeling waarbij wij 2/3 van de premie inlegt;✔️ Tegemoetkoming op ziektekosten (2% van het maand salaris);✔️ Telefoonkosten vergoeding van €50,-;✔️ Maandelijkse TechNights (nu online ivm COVID-19);✔️ 25 vakantiedagen inclusief 8% vakantiegeld;✔️ Bonusregeling waarbij je 150% van een maandsalaris kunt verdienen;✔️ Jaarlijkse tripjes naar het binnen- en buitenland;✔️ Conferentiebudget om samen met je team de beste tripjes uit te kiezen;✔️ Alle kansen om je kennis- en ervaringsniveau naar een hoger plan te trekken!

En de mogelijkheid om een kijkje te nemen binnen verschillende start-ups, MKB-bedrijven en/of grote corporates bij jou in de buurt. Hierdoor blijf jij continu in beweging en leer je bij iedere opdracht steeds meer. 

Schroom niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt!

Skills:

.NET C# CI/CD DevOps azure Entity databases webservices microservices CI/CD DevOps unit testing

 

31-12-2021

Permanent

Immediately

.NET Developer

Medior

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht

Dutch

No, we are not able to provide a visa/work permit