Utrecht - .NET developer

Digitale simulaties van slimme bruggen -en viaducten kun je in realtime beleven met de software die jij hebt gebouwd.

Dit ga je doen
 • Jij ontwerpt, bouwt en verbetert onze software applicaties; in principe door de hele software stack heen.
 • Jij werkt in een scrum team samen met enthousiaste collega's aan innovatieve software producten.

Een belangrijk onderdeel van de digitale transformatie die wij doormaken is het automatiseren van onze engineeringsprocessen, en tegelijkertijd maximaliseren van de geweldige innovatieve mogelijkheden die deze transformatie biedt.

Als .NET Developer draag je daar actief aan bij. Niet alleen door bijdragen aan de algoritmiek, de architectuur, de front-ends of back-ends, maar ook door samen met de inhoudelijke specialisten en domein experts nieuwe ideeën te genereren, waardoor zij hun werk nog beter kunnen doen.

Dit ben jij

Je hebt een passie voor het software vak en je kan goed samenwerken en communiceren met gemotiveerde collega's. Je vind het leuk om je in onbekende technische domeinen te verdiepen. Je houdt de ontwikkelingen op je vakgebied bij en verzint telkens nieuwe en betere manieren om robuuste en effectieve software applicaties te maken. Verder kent de agile omgeving geen geheimen meer voor jou.

Dit breng je ook mee:

 • Je hebt een afgeronde hbo of wo opleiding met minstens drie jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt ervaring in software ontwikkeling, grote codebases en een track-record in het bouwen van robuuste software;
 • Hoog niveau vakmanschap in C#, .NET Core en relevante frameworks;
 • Ervaring met JavaScript, typescript, CSS en frameworks als AngularJS en React;
 • Ervaring met software architectuur, object oriented design, design patterns.

Jouw ontwikkeling

Jouw talent en (vakinhoudelijke) kennis benutten én verder ontwikkelen vinden we belangrijk. Dat doen we in talentprogramma’s zoals het Next Step en het Impact Programma, met intervisiegroepen en tijdens kennissessies door ervaren collega’s. Ook hebben we een eigen Academy met ruim 3.000 verschillende leerlijnen, trainingen en e-learningmodules. In iedere fase van je loopbaan dagen we je uit om jezelf steeds te blijven ontwikkelen. Daar groeien we samen van.

Dit krijg je

Bij ons werk je aan projecten die er toe doen. Daar krijg je iets voor terug dat niet in geld uit te drukken is: voldoening. En natuurlijk zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend. Omdat we vertrouwen in jou hebben, krijg je bijvoorbeeld direct een vast contract. Ook kun je mede-eigenaar worden door het kopen van certificaten van aandeel. Verder krijg je:

 • een salaris tussen € 3.000,- en € 4.000,- bruto per maand;
 • 36,5 vakantiedagen per jaar (op basis van een fulltime dienstverband);
 • een winstuitkering en 2,5 % eindejaarsuitkering;
 • een NS-Business Card;
 • een laptop, simkaart en telefoonbijdrage;
 • een ruime pensioenregeling;
 • een thuiswerkvergoeding.

En er is méér. Want bij ons werken betekent ook:

 • samenwerken met leuke collega's op kantoor in hartje Utrecht (3 dagen) en vanuit je thuiswerkplek (2 dagen) die wij helpen inrichten;
 • bijdragen aan een schone wereld, omdat je werkt bij het eerste bedrijf in Nederland met een Zero Waste-certificaat;
 • je – als je dat wilt – inzetten voor de maatschappelijk relevante projecten van de Foundation.
Jouw team

De groep Digitale Transformatie bestaat uit circa 40 collega’s en maakt onderdeel uit van de afdeling Digitale Transformatie en IT. De uitdaging van deze groep is om de engineeringprocessen zo snel en vergaand mogelijk te automatiseren. De digitale revolutie speelt een cruciale rol in de toekomst van ons ingenieursbureau. We gebruiken steeds meer data om te inventariseren, voorspellen en vraagstukken op te lossen. Handmatige processen worden geautomatiseerd waarbij we gebruikmaken van innovatieve software. Het team is jong, gedreven en inventief. Zo kun je regelmatig deelnemen aan hackathons waarbij complexe problemen getackeld worden. Eigen initiatief en innovatieve ideeën zijn zeer welkom en noodzakelijk om elkaar steeds weer naar een hoger niveau te tillen.

Skills:

.NET core C# Javascript AngularJS typescript CSS React

 

20-12-2021

3000 - 4000

Permanent

Within 3 months

.NET Developer

Medior

Utrecht

Dutch

No, we are not able to provide a visa/work permit