Utrecht - Medior backend developer

Het ontwikkelen van websites, backend development en oog voor detail. Dat zijn drie dingen waar jij je mee kunt associëren. In ons backend team zijn wij op zoek naar versterking! Je gaat werken in een team met drie collega’s en samen werken jullie aan intelligente API koppelingen en interne tools. 

 

Wie zoeken wij?

Jij hebt:

 • een afgeronde HBO- of WO-opleiding op het gebied van softwareontwikkeling;
 • minimaal 2 jaar werkervaring als developer;
 • kennis van PHP, MySQL en C#;
 • kennis van stackoverflow en maakt daar dankbaar gebruik van;
 • een streepje voor als je ervaring hebt met .NET CORE, Laravel, Unit testen, Linux, Git en Azure. 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een digital agency die dit jaar 10 jaar bestaat. Met 50 enthousiaste professionals zoeken wij naar innovatieve en effectieve oplossingen. Met trots kunnen we zeggen dat wij klanten als Boskalis, Piet Boon, SPAR University, het Rode Kruis, ABO en Backbase mogen verblijden met onze services. En daar willen wij nog veel meer mooie namen aan toevoegen.

Vanuit ons scale-up kantoor in Utrecht en een kantoor in Rotterdam werken wij dagelijks met de nieuwste technologieën. 

 

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden jou:

 • een salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring;
 • reiskostenvergoeding op basis van € 0,19 per kilometer;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop van de zaak, een vrijdagmiddagborrel, mogelijkheid om op donderdag te bootcampen, een weekendje weg en nog meer evenementen
 • een hecht team met een Teamlead en drie directe collega’s;
 • een werkplek waar jij je voorliefde voor nette en gestructureerde code mag toepassen;
 • een organisatie met 50 enthousiaste professionals die klaar is voor gave projecten en
 • de mogelijkheid om zowel op de werkvloer als daarbuiten te leren en ontwikkelen. 

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit

Om 08:45 uur loop je binnen op kantoor, het is er al gezellig druk. Je zet je spullen weg, pakt een kop koffie en klets met collega’s over wat je de avond ervoor hebt gedaan. Vanaf 09:00 zit je klaar om aan je werkdag te beginnen, vandaag staan er twee projecten op het programma. 

De ochtend start je met een Kickoff. Jouw Project Manager geeft uitleg over een nieuw project en je leert de klant kennen door de verhalen van de Project Manager. Tot 12:00 uur ben je aan de slag met dit project, waarna je een evaluatiemoment hebt. 

Om 12:30 uur lunch je met een deel van je collega’s. Soms is dit buiten, soms een potje tafeltennis of je maakt een wandeling. 

Vanaf 13:00 uur ben je klaar om aan de slag te gaan met je volgende project. Hier heb je al een Kickoff van gehad, dus je kunt direct aan de slag. Halverwege de middag krijg je een spoedklusje van een andere klant tussendoor, waar je met een collega mee aan de slag gaat. Het is flink aanpoten om het voor elkaar te krijgen, maar de kick als het gelukt is, maakt alles goed!

Daarna weer snel terug naar je eigen project, om ervoor te zorgen dat je aan het einde van de dag kan terugkijken naar een geslaagde planning.

Nog even snel doornemen wat er voor morgen op de planning staat en dan kun je om 17:30 uur naar huis. 

 

Als medior backend developer is geen dag hetzelfde. Zo werk je aan verschillende projecten, leer je samen met je collega’s werken met de nieuwste technieken en technologieën en breng jij zelf jouw kennis in, zodat jouw collega’s ook van jou kunnen leren. 

Wil jij graag werken in een groeiende organisatie, die staat te trappelen om nieuwe, grote projecten en in een team dat samen met jou de uitdaging wil aangaan? Solliciteer dan direct!

Skills:

PHP MYSQL C# .NET CORE Laravel Unit testen Linux Git Azure

 

31-10-2021

In overleg

Permanent

Within 3 months

Backend Developer

Medior

Utrecht

Dutch

No, we are not able to provide a visa/work permit