Utrecht - Medior WordPress developer

Werken als Medior WordPress developer betekent ontwikkeling, uitdaging en developen. Wij zoeken in ons WordPress team een Medior developer die met een aantal jaren ervaring in WordPress een mooie aanvulling is tussen de junior, medior en senior developers. 

 

Wie zoeken wij?

Jij hebt: 

 • een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van softwareontwikkeling;
 • minimaal een aantal jaren ervaring op het gebied van WordPress, je hebt zeker 20 websites gebouwd waar je trots op bent;
 • kennis van HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, PHP en Bootstrap;
 • ervaring met development via GIT met HTM, SASS en JavaScript (ES6 en TypeScript);
 • ervaring met het bouwen van WordPRess thema’s in de Gutenberg editor;

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een digital agency die dit jaar 10 jaar bestaat. Met 50 enthousiaste professionals zoeken wij naar innovatieve en effectieve oplossingen. Met trots kunnen we zeggen dat wij klanten als Boskalis, Piet Boon, SPAR University, het Rode Kruis, ABO en Backbase mogen verblijden met onze services. En daar willen wij nog veel meer mooie namen aan toevoegen.

Vanuit ons scale-up kantoor in Utrecht en een kantoor in Rotterdam werken wij dagelijks met de nieuwste technologieën. 

 

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden jou:

 • een salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring;
 • reiskostenvergoeding op basis van € 0,19 per kilometer;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop van de zaak, een vrijdagmiddagborrel, mogelijkheid om op donderdag te bootcampen, een weekendje weg en nog meer evenementen;
 • een ambitieus en hecht team van veertien developers;
 • een organisatie met 50 enthousiaste professionals die klaar is voor gave projecten;
 • de ideale omgeving om jezelf te blijven ontwikkelen, niet alleen op het gebied van development, maar ook op het gebied van professionaliteit en communicatie en 
 • een fijne combinatie tussen zelfstandig en in teamverband werken. 

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit

Je loopt ‘s ochtends binnen op kantoor en ziet dat een aantal van je collega’s al aan het werk is. Je pakt een kop koffie, kletst even met collega’s en gaat dan zelf ook aan de slag. Eerst even kijken wat er voor vandaag allemaal op de planning staat en of er nog bijzondere dingen zijn. 

De ochtend begint voor jou met een project waar je al langer aan werkt. Voorheen heb je in een team gewerkt, maar nu ben je alleen bezig met de puntjes op de i, voordat de website live gaat. Aan het einde van de ochtend heb je een evaluatie over het project met jouw Project Manager, samen bespreken jullie wat de stand van zaken is en wat er nog moet gebeuren. Morgenochtend ga je hier weer mee verder. 

Tijdens de lunch gaat het even niet over werk, je zit met collega’s buiten of bent een potje aan het tafeltennissen. 

Na de lunch heb je een Kickoff, je gaat meewerken aan een nieuw project, waar jij veel verantwoordelijkheid krijgt. Gelijk aan het begin van het project wordt je erbij gehaald en de vragen over Front End development worden door jou beantwoord. Na de Kickoff ga je samen met je team direct aan de slag en vol nieuwe energie slaan jullie direct op dag 1 een grote slag. Gaaf om dit samen te bereiken!

Aan het einde van de dag is er nog een korte evaluatie op het nieuwe project. De Project Manager is tevreden en geeft terug bij de klant dat het project gestart is. Morgen weer verder!

 

Als Medior WordPress developer kom je te werken in een snel groeiende en veranderende omgeving. Iedere klant is anders, wat betekent dat jouw dagen en projecten nooit hetzelfde zijn. Samen met je collega’s werken jullie met de nieuwste technieken en help je elkaar waar nodig. 

Wil jij graag werken in een groeiende organisatie, die staat te trappelen om nieuwe, grote projecten en in een team dat samen met jou de uitdaging wil aangaan? Solliciteer dan direct!

Skills:

HTM SASS GIT HTML5 CSS3 JavaScript jQuery PHP Bootstrap WordPress

 

31-10-2021

€2700 - €3.000,- bruto per maand

Permanent

Within 3 months

Wordpress Developer

Medior

Utrecht

Dutch

No, we are not able to provide a visa/work permit