Utrecht - Medior .NET Developer

Hoe zorg je dat de klanten van hun pakketten makkelijk kunnen volgen? Of dat consumenten veilig en betrouwbaar volledig online een tweedehands auto kunnen aanschaffen? 

Zomaar een greep uit de vragen die jij als .NET Developer bij ons kunt krijgen. Heb je al een paar jaar werkervaring als ontwikkelaar? En ben je nu op zoek naar een werkgever waarbij je al je collega’s kent en toch werkt voor top 100 Nederlandse ondernemingen? Dat zit je goed bij ons in Utrecht. 

Je komt op onze campus terecht in een multidisciplinair team: samen met Visual en UX Designers en Innovatiestrategen realiseer je de beste oplossing voor de klant. Voor elk project dat we doen werk jij van strategie tot oplevering mee. En dat niet alleen, je pakt ook de optimalisatie en doorontwikkeling op.  

Repetitief werk? Daar doen we hier niet aan. Je bouwt steeds weer andere dingen, afhankelijk van wat impact genereert voor het project waaraan je werkt. Bij ons krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen. Niet alleen binnen je vakgebied, maar ook op persoonlijk vlak. Denk bijvoorbeeld aan soft-skills trainingen, Expert Groups en certificeringen, of inspirerende events waar je de kennis die je opdoet gelijk kunt gebruiken.

Wat je meebrengt als .NET Developer
 • Je hebt een relevante opleiding op HBO- of WO-niveau afgerond;
 • Je hebt 2+ jaar werkervaring als .NET Developer;
 • Je bent klantgericht en kunt dus aansluiten bij de doelen van de klant en meedenken over innovatieve oplossingen;
 • Je houdt een helikopterview over elk project en bekijkt ingewikkelde vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken.
Dit krijg je van ons

Jij geeft ons je tijd, je toewijding en je talent. En daar zijn we erg dankbaar voor. Maar wat krijg jij in ruil? Dit is wat je kunt verwachten.

 • Tools en training: bij ons blijf je groeien en leren. Trainingssessies op de campus helpen je aan skills waar je zelf nog nooit aan gedacht had. Daarnaast krijg je een persoonlijk opleidingsbudget om jezelf te ontplooien.
 • Uitdagende projecten: samen met de diverse campussen werk je in een team aan oplossingen op maat voor organisaties. En als we daarbij met de nieuwste technieken kunnen werken, dan doen we dat natuurlijk graag!
 • Heel wat voldoening: met meer dan 2.000 collega’s bevind je je in een kring van expertise om van elk project een succes te maken en veel voldoening uit je job te halen. Tegelijkertijd voelen de campussen klein, gezellig en huiselijk aan.
 • De experts op de campussen werken voor een diversiteit aan klanten. De standplaats is Utrecht. De aanbestedingstrajecten draai je voor en met de diverse campussen. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om het werken op de campussen af te wisselen met thuiswerkdagen.
 • Een gezonde werkomgeving: je fysieke en mentale welzijn zijn van het grootste belang voor ons allebei. Je kunt rekenen op interessante workshops, ontspannende activiteiten en een oor dat écht luistert.
 • Digitaal divers: iedereen in je team kan nieuwe perspectieven, interessante inzichten en waardevolle vaardigheden op tafel leggen. Zo maak je deel uit van iets veel groters dan enkel jouw eigen expertise.
 • Lunch en snacks: gratis eten? Je zou voor minder naar kantoor komen. Denk bijvoorbeeld aan: wekelijkse fruitmanden, lunch (met liefde bereid!) en een verfrissend ijsje tijdens hittegolven. Buik vol = brein blij.
 • Extra faciliteiten: een klein beetje hulp kan je leven zoveel makkelijker maken. Op veel van onze campussen geniet je dan ook van extra faciliteiten, zodat jij je kan focussen op belangrijkere zaken.
 • Een ambitieus feestcomité: contract getekend? Dan teken je ook voor gezellige uitjes en borrels. De collega’s organiseren zelf ook veel dingen, zoals sportactiviteiten en vrijmibo’s.
Skills:

ASP.NET .NET Core Azure .NET

 

31-03-2023

Permanent

Within 3 months

.NET Developer

Medior

Utrecht

Dutch

No, we are not able to provide a visa/work permit