Utrecht - Medior Java Developer

Hoe bouw je voor een startup een IoT platform waarin tienduizenden assets real-time gevolgd worden? Of hoe help je de een bank om consumenten eenvoudig hun huis te verduurzamen? 

Zomaar een greep uit de vragen die jij als Java Developer bij ons kunt krijgen. Heb je al een paar jaar werkervaring als ontwikkelaar? En ben je nu op zoek naar een werkgever waarbij je al je collega’s kent en toch werkt voor top 100 Nederlandse ondernemingen? Dat zit je goed bij ons in Utrecht.

Je komt op onze campus terecht in een multidisciplinair team: als Java Developer neem jij het initiatief om de technische richting van elk project te bepalen. Je weet structurele problemen te spotten én op te lossen, denkt mee met je klanten en collega’s en bent van begin tot einde betrokken. Jouw trots? Functionele ICT-oplossingen leveren die impact genereren voor bedrijven, telkens opnieuw.

Bij ons krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen. Niet alleen binnen je vakgebied, maar ook op persoonlijk vlak. Denk bijvoorbeeld aan soft-skills trainingen, Expert Groups en certificeringen, of inspirerende events waar je de kennis die je opdoet gelijk kunt gebruiken.

Wat je meebrengt als Java Developer
 • Je hebt een relevante opleiding op HBO- of WO-niveau afgerond;
 • Je hebt ervaring met Spring Boot, Spring Cloud, Maven en REST API's;
 • Je bent klantgericht en kunt dus aansluiten bij de doelen van de klant en meedenken over innovatieve oplossingen;
 • Je houdt een helikopterview over elk project en bekijkt ingewikkelde vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken.
Dit krijg je van ons

Jij geeft ons je tijd, je toewijding en je talent. En daar zijn we erg dankbaar voor. Maar wat krijg jij in ruil? Dit is wat je kunt verwachten.

 • Tools en training: bij ons blijf je groeien en leren. Trainingssessies op de campus helpen je aan skills waar je zelf nog nooit aan gedacht had. Daarnaast krijg je een persoonlijk opleidingsbudget om jezelf te ontplooien.
 • Uitdagende projecten: samen met de diverse campussen werk je in een team aan oplossingen op maat voor organisaties. En als we daarbij met de nieuwste technieken kunnen werken, dan doen we dat natuurlijk graag!
 • Heel wat voldoening: met meer dan 2.000 collega’s bevind je je in een kring van expertise om van elk project een succes te maken en veel voldoening uit je job te halen. Tegelijkertijd voelen de campussen klein, gezellig en huiselijk aan.
 • De experts op de campussen werken voor een diversiteit aan klanten. De standplaats is Utrecht. De aanbestedingstrajecten draai je voor en met de diverse campussen. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om het werken op de campussen af te wisselen met thuiswerkdagen.
 • Een gezonde werkomgeving: je fysieke en mentale welzijn zijn van het grootste belang voor ons allebei. Je kunt rekenen op interessante workshops, ontspannende activiteiten en een oor dat écht luistert.
 • Digitaal divers: iedereen in je team kan nieuwe perspectieven, interessante inzichten en waardevolle vaardigheden op tafel leggen. Zo maak je deel uit van iets veel groters dan enkel jouw eigen expertise.
 • Lunch en snacks: gratis eten? Je zou voor minder naar kantoor komen. Denk bijvoorbeeld aan: wekelijkse fruitmanden, lunch (met liefde bereid!) en een verfrissend ijsje tijdens hittegolven. Buik vol = brein blij.
 • Extra faciliteiten: een klein beetje hulp kan je leven zoveel makkelijker maken. Op veel van onze campussen geniet je dan ook van extra faciliteiten, zodat jij je kan focussen op belangrijkere zaken.
 • Een ambitieus feestcomité: contract getekend? Dan teken je ook voor gezellige uitjes en borrels. De collega’s organiseren zelf ook veel dingen, zoals sportactiviteiten en vrijmibo’s.

 

Skills:

Spring Boot Spring Cloud Maven REST API Java

 

31-03-2023

Permanent

Within 3 months

Java Developer

Medior

Utrecht

Dutch

No, we are not able to provide a visa/work permit