Utrecht - DevOps Engineer ontwikkelplatform

Daarom wil je als DevOps Engineer bij ons werken
 • Unieke IT-oplossingen waar onze medewerkers en gebruikers elke dag profijt van hebben; jij maakt de ontwikkeling hiervan mogelijk.
 • Een enorme diversiteit aan werkzaamheden en altijd wat te leren: 200 ontwikkelteams met daarin 2.600 developers gebruiken jouw producten!
 • Een energiek en warm multidisciplinair team, dat je met open armen ontvangt en je uitnodigt om mee te denken over verbeteringen.

Maak kennis met het ontwikkelplatform dat alle IT bij ons mogelijk maakt. E-sloten, navigatie-apps, software voor onderhoud en automaten, en nog veel meer. Samen met je collega-engineers zorg jij dat dit platform altijd in de lucht is en actueel en toegankelijk blijft voor de ontwikkelteams. Een grote en uitdagende verantwoordelijkheid.

Collega Brian (Java developer) vertelt wat het werken bij ons zo interessant maakt: (Schrijf je in en lees de gehele vacature tekst).

Jouw werkweek

Benieuwd  hoe jouw werkweek eruit kan zien als DevOps engineer? Wij geven je een voorbeeld van jouw toekomstige agenda (Schrijf je in en lees de gehele vacature tekst).

De diensten die jullie de ontwikkelteams bieden, zijn opgebouwd uit zo’n 20 tools, waaronder Atlassian, Jenkins, SonarQube, Nexus Repository Pro, Azure DevOps en Slack. Ook virtuele ontwikkelwerkplekken zijn onderdeel van de dienstverlening. Gebaseerd op SaaS-oplossingen óf onder eigen beheer in het Azure-platform. Wie weet word jij straks wel een van onze ‘toolcaptains’. De veelzijdigheid van het platform zorgt dat je soms voor uitdagende puzzels komt te staan. Samen met je collega’s realiseer je slimme technische oplossingen om de ontwikkelradertjes optimaal te laten draaien.

Dankzij jouw ervaring in een CI/CD-omgeving en goede communicatieve vaardigheden ben jij van onschatbare waarde bij het:

 • Applicatief en functioneel beheer van de tooling en ontwikkelwerkplekken.
 • Oplossen van gebruikersproblemen, vragen en incidenten.
 • Opzetten en onderhouden van deployment pipelines voor alle producten binnen het platform.
 • Vertalen van wijzigingsverzoeken naar technische oplossingen in het platform.
 • Automatiseren en integreren van verschillende producten tot één platform.
 • Samen met de productowner invulling geven aan de roadmap en de backlog.
 • Afstemmen met partnerteams, leveranciers en stakeholders.
Solliciteren naar deze baan

Ontdek de vele mogelijkheden van ons ontwikkelplatform als DevOps-engineer.

Goed om te weten:

 • Een achtergrondonderzoek, met o.a. VOG (Verklaring omtrent Gedrag), maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Denk hierbij ook aan het tekenen van een integriteitsverklaring en geheimhoudingsverklaring.
 • We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt zich thuis voelt. Dit zie je in alles wat we doen, en dus ook in ons aannamebeleid. 
 • Vanwege de coronamaatregelen werk je vanuit huis. We begeleiden en faciliteren je hierbij zo goed mogelijk.
Skills:

Atlassian Jenkins SonarQube Nexus Repository Pro Azure DevOps Slack SaaS Azure CI/CD DevOps DevOps Engineer

 

01-01-2022

Tussen de € 2.926 - € 5.294 voor 36u

Permanent

Immediately

Devops Engineer

Senior

Utrecht

Dutch

Yes, we are able to provide a visa/work permit