Rotterdam - Software Developer

We learn.

Ben jij die nieuwsgierige Developer die voortdurend op zoek is naar verdieping? Dat is mooi! Wij verzorgen dit namelijk voor jou in de vorm van onze maandelijkse TechNights, kennissessies en gezamenlijke deelname aan conferenties in binnen- en buitenland.

We code.

Onze developers zijn welkom bij grote (internationale) klanten met interessante projecten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld MijnOverheid.nl, ING en veel meer. We geloven in innovatie en brengen graag dingen in beweging. Wil jij net als wij uitvinder zijn voor onze klanten en hun gebruikers, nieuwe dingen mogelijk maken en daarmee van betekenis zijn? Dan zijn wij de plek voor jou!

We share.

Bij ons heerst het idee dat persoonlijke aandacht, professionaliteit, humor en uitdagingen hand in hand moeten gaan. We delen veel met elkaar; van kennis en passie voor het vak tot persoonlijke zaken. Om die sfeer te voeden organiseren wij o.a. ieder jaar een trip naar het buitenland waar ook partners van harte welkom zijn.

Criteria

Spreekt dit alles je aan? Heb je de wil om te leren, ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en hou je van regelmatig nieuwe uitdagingen?  Dan hopen wij dat je ook kennis en/of ervaring hebt met o.a CI/CD, Public cloud (Azure, AWS, GCP, enz.),  Databases, Agile (Kanban, Scrum, Safe). Tot je vaste gereedschappen behoren versiebeheer (GitHub, Gitlab, Bitbucket, enz.) en een fijne IDE. Daarnaast heb je HBO/WO werk en denkniveau, minimaal 3 jaar werkervaring en aantoonbare ervaring met software ontwikkeling en/of webapplicaties op grotere schaal.

Wij bieden

Wat betreft arbeidsvoorwaarden proberen wij je het beste te bieden. Wij werken immers ook alleen maar met de beste mensen die we graag tevreden houden. Regelmatig evalueren wij de arbeidsvoorwaarden van onze medewerkers om te zorgen dat deze concurrerend zijn en blijven. Zie je toch liever een ander pakket aan arbeidsvoorwaarden? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw wensen!

Standaard bieden we jou:

 • Meer dan goed salaris

 • Een bonusregeling waarbij je tot 150% van een extra maandsalaris kunt verdienen

 • 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 40 uur p/wk) en 8% vakantietoeslag

 • De mogelijkheid tot thuiswerken en/of 32 -36 uur werken (mits de opdracht dit toelaat)

 • De keuze tussen een leaseauto en een NS-Business Card

 • Een Macbook pro van de zaak

 • De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen/behalen van certificeringen

 • Tegemoetkoming op salaris voor de zorgpremie van 2%

 • Een goede pensioenregeling bij STIPP

 • Telefoonkostenvergoeding a € 50,-

 • Een onvergetelijke tijd met collega's en partners tijdens ons jaarlijkse event. Afgelopen keer hebben wij Warschau bezocht!

Skills:

software developer frontend backend php java javascript python angular react magento fullstack devops architect

 

31-12-2022

in overleg

Permanent, Parttime, Remote

Within 3 months

Frontend Developer

Medior

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant

Dutch

No, we are not able to provide a visa/work permit