Rotterdam - Python Developer

Rotterdam

Als Python Developer werk je mee aan uitdagende projecten bij grote klanten zoals bijvoorbeeld: ING, SURFnet, Sanoma en nog veel meer. 

Wat wij vragenWij zoeken natuurlijk een collega met veel ervaring in Python en alles wat erbij komt kijken, zoals bijvoorbeeld: PostgreSQL, CI/CD, Docker en Kubernetes. Maar met name toch ook iemand die nét iets meer komt brengen. Je bent immers naar de klant toe het gezicht. 

✔️ Enkele jaren ervaring als Python ontwikkelaar of iets vergelijkbaars;✔️ Je hebt ervaring met Django, Flask of vergelijkbare frameworks want de kans is groot dat je daarmee in aanraking komt bij onze klanten;✔️ Je hebt humor, houdt van Mario Karten en je bent gek op pizza!

Wat bieden wijWat betreft arbeidsvoorwaarden proberen we je het beste te bieden. Wij werken immers ook alleen met de beste mensen die wij graag tevreden houden. We gaan dus graag met je in gesprek daarover. 

✔️ Salaris in overleg (€2000,- t/m €5000,-) per maand;✔️ Meteen een vast contract;✔️ Een leaseauto naar keuze met een budget van €800,-;✔️ Pensioenregeling waarbij voor jou 2/3 van de premie wordt inlegt;✔️ Tegemoetkoming op ziektekosten (2% van het maand salaris);✔️ Telefoonkosten vergoeding van €50,-;✔️ Maandelijkse TechNights (nu online ivm COVID-19);✔️ 25 vakantiedagen inclusief 8% vakantiegeld;✔️ Bonusregeling waarbij je 150% van een maandsalaris kunt verdienen;✔️ Jaarlijkse tripjes naar het binnen- en buitenland;✔️ Conferentiebudget om samen met je team de beste tripjes uit te kiezen;✔️ Alle kansen om je kennis- en ervaringsniveau naar een hoger plan te trekken!

Wij bieden jou de mogelijkheid om een kijkje te nemen binnen verschillende start-ups, MKB-bedrijven en/of grote corporates bij jou in de buurt. Hierdoor blijf jij continu in beweging en leer je bij iedere opdracht steeds meer. 

Schroom niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt!

Skills:

Python Docker postgreSQL CI/CD Kubernetes Django Flask

 

30-12-2021

Permanent

Within 3 months

Python Developer

Medior

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht

Dutch

No, we are not able to provide a visa/work permit