Rijswijk - Java Developer

Wij willen niet opscheppen maar, wij hebben alles wat jij zoekt in een werkgever.

Voordat we verder gaan heb ik een vraag.Heb je al kennisgemaakt met onze Community Manager Rik? Nog niet? Gemiste kans! Bel of mail hem direct! Schrijf je even in voor zijn contactgegevens.Top!Jullie hebben kennisgemaakt. Nu kunnen we verder. We hebben net besproken wat wij doen dus laten we daar niet te lang bij stilstaan. Het draait ons om jou en je collega's. Wij maken de slogan "IT's a people's business" waar! Dit doen wij door jou maximaal te faciliteren. Wat je ook nodig hebt, het wordt thuisbezorgd. Van laptop tot borrelpakket, wij komen het persoonlijk brengen.

Thuis bij ons!Als je op kantoor bent, zie je dat ook daar aan jou is gedacht. Je krijgt geen standaard werkplek, maar een plek waar wij echt voor staan. Naast een comfortabele werkplek kan je een potje Ping-Pongen of gamen in onze huiskamer en altijd lekker eten. Want ja, alle collega's koken en met zoveel nationaliteiten eet je bij ons iedere dag uit de internationale keuken. 

Wie is MartijnJouw manager Martijn is vriendelijk, heeft gevoel voor (droge) humor en houdt van directe communicatie. Hij kan niet wachten om zijn software kennis op jou en je collega's over te brengen. Martijn is net zoals wij allemaal ambitieus en zorgt voor de groei van zijn unit, met daarin sterke developers zoals jij. Daarnaast gaat Martijn graag met jou mee op studiereis in binnen- en buitenland.

Niet onbelangrijk: uiteraard ben jij te vinden bij één van onze opdrachtgevers, maar je bent ook van harte welkom op kantoor. Wil je liever thuiswerken? Dat mag ook, als het bij de opdrachtgever past. De contractvorm en jouw salaris? Daar komen we wel uit. Voor ons zijn arbeidsvoorwaarden maatwerk. En over een auto hoef je niet te onderhandelen. Je krijgt namelijk een hele mooie. 

Dus, heb jij een hbo diploma en minimaal 3 jaar ervaring met development op het gebied van Java? Bel of Whatsapp dan met Rik of Martijn. Neem je expertise en je 'drive to become one of us' mee en wordt een van ons. Dan zorgen wij voor je werkgeluk!

 

Skills:

Java Hibernate Spring NodeJS AngularJS GIT Maven Docker Apache VueJS

 

31-12-2022

50000-80000

Permanent

Immediately

Java Developer

Medior

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant

Dutch

No, we are not able to provide a visa/work permit