Rijswijk - Front-end Developer

Wij willen niet opscheppen maarrr, wij hebben alles wat jij zoekt in een werkgever. Voordat we verder gaan heb ik een vraag: heb jij al kennisgemaakt met onze Community Manager? Nog niet? Gemiste kans! Bel hem op of stuur hem een mailtje, schrijf je in of login voor zijn gegevens!

 

Top! We hebben jullie interesse, nu kunnen we verder. We hebben net besproken wat wijt doen dus laten we daar niet te lang bij stilstaan. Het draait ons om jou en je toekomstige collega’s. Voordat wij in detail treden over alle usp’s bij ons is het goed om te weten dat wij het werkgeluk van onze werknemers het meest belangrijk vinden. Het enige wat wij doen is jou faciliteren om met leuke en interessante dingen bezig te zijn. Wat je ook nodig hebt, het wordt thuisbezorgd. Van laptop tot borrelpakket, wij komen het persoonlijk brengen.

 

Op dit moment hebben wij een community van 25 software developers & architecten die bij verschillende eindklanten gedetacheerd zijn. Dit varieert van minimaal één jaar tot soms wel 5 jaar en hier heb je bij ons ook zelf zeggenschap in. Naast een toffe opdracht hechten wij ook veel waarde aan de ontwikkeling van onze mensen. Heb jij altijd al een bepaalde training willen volgen? Je hoeft enkel toe te lichten waarom dit van waarde is voor jouw ontwikkeling én dus ook voor ons, en wij gaan het regelen!

 

Niet onbelangrijk: wij verwachten straks niet dat je weer iedere dag op kantoor werkt. Uiteraard ben jij te vinden bij één van onze opdrachtgevers, maar je bent ook van harte welkom op kantoor. Wil je liever thuiswerken? Dat mag, als het bij de opdrachtgever past, ook. De contractvorm en jouw salaris? Daar komen we wel uit. Voor ons zijn arbeidsvoorwaarden maatwerk. En, over een auto hoef je niet te onderhandelen. Je krijgt namelijk een hele mooie. Wij verklappen alvast dat het geen Peugeot 108 hoeft te zijn.

 

Dus, heb jij een hbo-diploma en minimaal 3 jaar ervaring met Frontend development: neem contact op en sluit je aan!

 

Skills:

Front-end Frontend Development Git Jenkins NPM Material Design NodeJS Agile Scrum DevOps

 

31-12-2022

Permanent

Immediately

Frontend Developer

Medior

Zuid-Holland

Dutch

No, we are not able to provide a visa/work permit