Randstad - PHP Developer

Rotterdam

Als PHP Developer werk je mee aan uitdagende projecten bij grote klanten zoals bijvoorbeeld: MijnOverheid.nl, Rabobank, Erasmus Universiteit en nog veel meer. 

Wat wij vragenWij zoeken natuurlijk iemand met veel ervaring met PHP en alles wat erbij komt kijken, zoals bijvoorbeeld: SQL, Linux en unit testing. Maar met name toch ook iemand die net iets meer komt brengen, Je bent immers het gezicht naar de klant toe.

✔️ Enkele jaren ervaring als PHP ontwikkelaar (HBO denkniveau) of iets vergelijkbaars.✔️ Je hebt ervaring met Symfony, Laravel en/of Docker want de kans is groot dat je daarmee in aanraking komt bij onze klanten.✔️ Je hebt humor, houdt van Mario Karten of tafelvoetbal en je bent gek op Chinees eten.

Wat bieden wijWat betreft arbeidsvoorwaarden proberen we je het beste te bieden. Wij werken immers ook alleen met de beste mensen die wij graag tevreden houden. We gaan dus graag met je in gesprek daarover. 

✔️ Salaris in overleg (€2000,- t/m €5000,-) per maand;✔️ Meteen een vast contract;✔️ Een leaseauto naar keuze met een budget van €800,-;✔️ Pensioenregeling waarbij Developers.nl 2/3 van de premie inlegt;✔️ Tegemoetkoming op ziektekosten (2% van het maand salaris);✔️ Telefoonkosten vergoeding van €50,-;✔️ Maandelijkse TechNights (nu online ivm COVID-19);✔️ 25 vakantiedagen inclusief 8% vakantiegeld;✔️ Bonusregeling waarbij je 150% van een maandsalaris kunt verdienen;✔️ Jaarlijkse tripjes naar het binnen- en buitenland;✔️ Conferentiebudget om samen met je team de beste tripjes uit te kiezen;✔️ Alle kansen om je kennis- en ervaringsniveau naar een hoger plan te trekken!

Wat kunnen we jou biedenWij bieden jou de mogelijkheid om een kijkje te nemen binnen verschillende start-ups, MKB-bedrijven en/of grote corporates bij jou in de buurt. Hierdoor blijf jij continu in beweging en leer je bij iedere opdracht steeds meer. 

Schroom niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt! Schrijf je in en kom direct in contact met de werkgever!

Skills:

PHP SQL Symfony Laravel Docker Linux Unit Testing

 

31-12-2021

Salaris in overleg €2000,- t/m €5000,-

Permanent

Immediately

PHP Developer

Medior

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant

Dutch

No, we are not able to provide a visa/work permit