Randstad - Medior C# Developer

Omschrijving:

Als Full Stack C# Developer kom je bij ons te werken in een SCRUM-team. Je gaat complexe en technische applicaties ontwerpen en ontwikkelen in C#. Op basis van de wensen van onze klanten, wetswijzigingen of product strategie worden deze oplossingen en ons portfolio continu uitgebreid en verbeterd.De stack zal per opdracht verschillen. Het is dus belangrijk dat je nieuwe technologieën snel eigen kan maken. Denk hierbij aan NATO, Ministerie van Defensie, NFI en de Politie.Zo werk jij als Software Engineer bijvoorbeeld mee aan de ontwikkeling van een prototype voor een Command & Control systeem voor Defensie, ontwikkel jij een forensische applicatie die helpt bij het oplossen van misdrijven of programmeer je software voor het grootste meldkamersysteem van Nederland!

Wat ga je doen?

Voordat je begint, word je ingedeeld door de COO in een mentorteam. Je wordt ingedeeld op basis van persoonlijkheid en interesses. Jouw mentor zorgt ervoor dat jij je doelgericht kan ontwikkelen, hij geeft jou alles wat jij nodig hebt om een vliegende start te maken en zorgt ervoor dat jij trainingen kan volgen.Ons Salesteam zoekt een passende opdracht voor jou, waar jij je nieuwe skills kan inzetten en verder kan ontwikkelen.

Wat krijg je ervoor terugkrijgt:

  • Een goede basissalaris en bonus op basis van jouw gewerkte uren
  • Een vast contract
  • 29 Vakantiedagen + 5 mei, jaarlijks
  • Leaseauto met tankpas
  • Internet- en telefoonvergoeding & een laptop
  • Opleidingsmogelijkheden (trainingen en cursussen) en Kennistrips

Wat wij van jou verwachten:

  • Minimaal 2 jaar ervaring als C# Developer (Backend of Full Stack)
  • Bachelorsgraad, het liefst in de IT of soortgelijke richtingen
  • Woonachtig in de randstad

Wie zijn wij

Onze passie voor techniek en wetenschap drijven ons om technieken te ontwikkelen die impact maken op onze samenleving. Door nauw samen te werken met overheidsinstellingen en ervoor te zorgen dat zij op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën en innovaties, dragen wij bij aan ons maatschappelijk belang. Denk hierbij aan; NFI, Ministerie van Defensie, de Politie en de gemeentes.Naast nationale impact streven wij ook naar een impact op internationaal niveau, door wederom hechte samenwerkingen te realiseren met bijvoorbeeld de NAVO en Europol.

Sollicitatieprocedure

Binnen twee werkdagen krijg je al een reactie! Je wordt uitgenodigd voor een eerste online kennismaking met een van onze recruiters. De tweede kennismaking is ook online met onze COO/CIO. Bij het laatste gesprek kom je gezellig langs bij ons kantoor in Den Haag, hier ontmoet je onze directeur die jou een rondleiding door ons kantoor zal geven. 

Wil je meer weten of ben je al overtuigd? Schrijf je in en solliciteer direct bij de werkgever! 

Skills:

C# BACKEND FullStack Cloud Scrum Software Engineer .Net

 

01-01-2022

Permanent

Immediately

Fullstack Developer

Medior

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht

Dutch

No, we are not able to provide a visa/work permit