Eindhoven - DevOps Engineer

Jouw rol

Wil jij impact maken voor grote cloud projecten en e-commerce platformen met stabiele, veilige en optimale performance?

Je werkt aan omgevingen opgebouwd uit AWS serverless componenten, containers (bijvoorbeeld: ECS, EKS, Kubernetes) en ‘good old’ Linux servers en networking. We doen dit middels Infrastructure as Code (bijvoorbeeld terraform en puppet). Dat wordt jouw werkgebied als DevOps Engineer op campus Eindhoven. Hier werk je in een écht technische omgeving met hoogwaardige moderne tools. In een team van extreem goede generalisten ga jij aan de slag met de cloud- en open source server software van nu. 

Binnen ons Cloud Ops team, werk je samen met vijf andere DevOps Engineers, een Infra Architect en Security Architect in het hart van het software ontwikkelproces, ieder met een eigen specialisatie. In het team zijn tevens twee service managers actief om de klantcommunicatie op te pakken. Dankzij jouw skills landen applicaties goed in de cloud, zijn ze optimaal beheerbaar, supersnel, altijd secure én up-to-date.

Daarnaast werk je regelmatig samen met application development teams binnen de campus waar jij jouw Serverless Cloud expertise inzet. Elk van deze application development projecten is anders en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.

En kom je bij ons werken? Dan bieden wij je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. We investeren ruimschoots in technische kennis en persoonlijke ontwikkeling. Zo kun je bijvoorbeeld plaatsnemen in een Expert Group of relevante certificeringen behalen.

Wat je meebrengt als DevOps Engineer
  • Beheer en onderhoud van servers en applicaties;
  • Cloudomgevingen (vooral AWS) inrichten en monitoren;
  • Serverless componenten uit die Cloud goed doorgronden en hiermee (samen met een ontwikkelteam) oplossingen bouwen;
  • Werken met Linux en Docker;
  • Container orchestration met onder andere AWS ECS en Kubernetes;
  • Identificeren, in overleg kwalificeren en doorvoeren, van updates, upgrades en patches. Uiteraard zoveel mogelijk geautomatiseerd: automate everything!;
  • Performance en Security Testing van omgevingen;
  • Analyse van productie issues en actie bij (security)problemen met infra, cloud en software;
  • En je draagt bij aan het behoud van onze ISO27001-certificering door middel van zorgvuldige administratie en traceable werken, onder andere met Jira, Puppet, Terraform en Git.
Skills:

AWS Linux Infrastructure as Code Terraform Docker Kubernetes

 

31-03-2023

In overleg

Permanent

Within 3 months

Devops Engineer

Medior

Noord-Brabant

Dutch

No, we are not able to provide a visa/work permit