Den Haag - Front-end Developer

Wij willen niet opscheppen maarrr, wij hebben alles wat jij zoekt in een werkgever. Voordat we verder gaan heb ik een vraag: heb jij al kennisgemaakt met onze Community Manager? Nog niet? Gemiste kans! Bel hem of stuur hem een mailtje.

 

Top! Jullie hebben kennis gemaakt, nu kunnen we verder. We hebben net besproken wat we doen dus laten we daar niet te lang bij stilstaan. Het draait ons om jou en je toekomstige collega’s. Wij maken de slogan ¨IT´s a people´s business¨ waar. Dit doen wij door jou maximaal te faciliteren. Ook tijdens de pandemie. Wat je ook nodig hebt, het wordt thuisbezorgd. Van laptop tot borrelpakket, wij komen het persoonlijk brengen.

 

Als we naar kantoor mogen zie je dat ook daar aan jou is gedacht. Je krijgt geen standaard werkplek, maar een ruimte waar wij voor staan. Dat betekent naast comfortabele flexwerkplekken ook eten van topkwaliteit, uit diverse culturen. Want ja, wij koken en met zoveel nationaliteiten eet je bij ons iedere dag uit de internationale keuken.

 

Jouw toekomstig Manager, is vriendelijk, heeft gevoel voor (droge) humor en houdt van directe communicatie. Hij kan niet wachten om zijn software kennis op jou en je 4 collega´s over te brengen. Hij is net zoals al je collega’s ambitieus en dit jaar wordt het team met nog 5 Developers uitgebreid. Zodra het weer kan neemt hij jou graag mee op studiereizen in binnen- en buitenland.

 

Niet onbelangrijk: Wij verwachten niet dat je iedere dag op kantoor werkt. Uiteraard ben jij te vinden bij één van onze opdrachtgevers, maar je bent ook van harte welkom op kantoor. Wil je liever thuiswerken? Dat mag, als het bij de opdrachtgever past, ook. De contractvorm en jouw salaris? Daar komen we wel uit. Voor ons zijn arbeidsvoorwaarden maatwerk. En, over een auto hoef je niet te onderhandelen. Je krijgt namelijk een hele mooie. Wij verklappen alvast dat het geen peugot 108 hoeft te zijn.

 

Dus, heb jij een hbo-diploma en minimaal 3 jaar ervaring met front-end development: neem contact op en sluit je aan!
Skills:

Front-end Frontend Development

 

31-08-2021

Permanent

Immediately

Frontend Developer

Medior

Zuid-Holland

Dutch

No, we are not able to provide a visa/work permit