Apeldoorn - Java DevOps Engineer

Werk jij graag samen met externe ketenpartners in een SAFe/Agile en Scrum omgeving? Wij zoeken een nieuwe collega voor het ontwikkelen van onze diensten. Zet jezelf op de kaart als:

Java DevOps engineer (senior)

Iemand die trots is op kwalitatieve software en foutloze systemen. Betrouwbaarheid, veiligheid en goed onderhoud zijn voor jou prioriteiten. Je krijgt een kick van het, samen met jouw team, ontwerpen, bouwen, deployen en exploiteren van je services (DevOps).

Het team

Wij zijn ketenpartner in het Digitaal Stelsel van de Omgevingswet (DSO). We zijn samen met andere ontwikkelpartners georganiseerd in operationele beheerorganisaties (OBO’s). De diensten die de verschillende OBO’s ontwikkelen en beheren, vormen de operationele keten van het DSO-LV.

Het Ozon team bouwt en beheert één van de vijf diensten binnen de OBO van onze organisatie. Ozon vervult een belangrijke rol in het DSO door Omgevingsdocumenten beschikbaar te stellen. Op basis van de API’s van Ozon is het mogelijk Omgevingsdocumenten te bekijken in de viewer Regels op de Kaart. Daarnaast maken ze een koppeling met Toepasbare Regels mogelijk waarmee we burgers helpen bij een vergunningaanvraag.

Jouw werkzaamheden

Naast het actief ontwikkelen van de diverse software componenten en peer reviewing, spar je met je team over ontwerpkeuzes en toekomstbestendige oplossingen. Samen met het team leveren jullie software van hoge kwaliteit.

Je gaat de software deployen op de verschillende technische omgevingen. Daarbij zorg je dat alle componenten goed met elkaar integreren. Als DevOps team borg je het beheer en de monitoring van de dienst. Je assisteert ook bij bugfixing, eventueel in samenwerking met andere organisaties.

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde academische of hbo-opleiding en je hebt minimaal 5 jaar ervaring met Java-ontwikkeling, software deployment en integratie. Je hebt ervaring opgedaan in het gebruiken van geo-informatie. Je werkt al geruime tijd succesvol en actief in Scrum teams en in Agile samenwerkingsverband. Je hebt ruime ervaring met API-development in zowel vernieuwings- als beheertrajecten.

Je bent gericht op samenwerking en je bent communicatief zeer vaardig. Je hebt een flexibele werkhouding. Je bent een afmaker, maar je kijkt ook over je eigen grenzen heen en bent bereid om nevenwerkzaamheden op te pakken.

Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met middelen en methoden als: Java, XML/GML, Spring Boot, Swagger, JPA, OpenAPI, PostGIS, GeoJson, Docker, Kubernetes, Cloud concepten en Jenkins.

Wij bieden

Een dynamische werkomgeving met een moderne Java-ontwikkelstack en relevante testtools. We maken gebruik van de nieuwste platforms als Docker en Kubernetes en hebben de cloud transitie in het vizier.Onze werksfeer is informeel, met aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Naast hard werken vinden we ontspanning ook belangrijk. Daarom biedt ons kantoor de mogelijkheid voor bijvoorbeeld tafeltennis, darten of 3D-printen. Ook is er elke maand een Innovation Friday, waar nieuwe ideeën worden gepitcht.

Met onze goede arbeidsvoorwaarden maak jij je eigen keuzes die passen binnen een flexibele werkweek van 36 uur. Je start met een jaarcontract en bij wederzijdse tevredenheid krijg je daarna een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Op dit moment werken wij voornamelijk thuis, maar je standplaats is in Apeldoorn.

Sollicitatie en procedure

Interesse? Solliciteer dan direct door in te loggen of schrijf je in en reageer op deze vacature!

Skills:

Java DevOps XML/GML Spring Boot Swagger JPA OpenAPI PostGIS GeoJson Docker Kubernetes Cloud Jenkins

 

08-11-2021

3.037,69 - 4.492,35

Permanent

Immediately

Java Developer

Senior

Gelderland

Dutch

No, we are not able to provide a visa/work permit