Amsterdam - Front-end Consultant

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren front-end developer die garant staat voor kwaliteit, schaalbaarheid, snelheid maar ook creativiteit?

Heb je zin om met klanten als Knab, De Goudse Verzekeringen en Aruba Bank aan tafel te gaan zitten? Als Front-end Developer bij ons realiseer je samen met je team slimme oplossingen, met name in Angular, die een verschil maken voor honderdduizenden gebruikers. Jij programmeert robuuste en elegante front-ends die bepalend zijn voor de business van onze klanten.

Je komt terecht in een zelfsturend scrumteam op campus Amsterdam. Daar werk je elke dag met strategen, designers, UX designers, backend developers, datamarketeers, businessanalisten en anderen om een zo relevant en persoonlijk mogelijke gebruikservaring te creëren. En dat alles in nauwe samenwerking met de klant.

Als Senior Front-end Developer heb je constant de vinger aan de pols van het project, van start tot livegang. Jij bent dé schakel tussen design, interactie en implementatie. Van nature heb je oog voor detail. Alles gaat bij jou om het totaalplaatje.

Kennis is de basis van alles wat je bij ons doet. Dat betekent niet alleen dat je groeit door in kleinschalige teams aan uitdagende projecten te werken. Of dat je jouw persoonlijke groeipad volledig zelf kunt vormgeven. Er zijn daarnaast ook nog allerlei initiatieven waaraan je kunt deelnemen óf die je zelf kunt organiseren, zoals opleidingen, conferenties of workshops. Of je kunt lid worden van een Expert Group, waarin je met collega’s met verschillende achtergronden innovaties uitzoekt en proof-of-concepts ontwikkelt.

Functievereisten
  • Je hebt al een ruime ervaring op front-end gebied opgedaan. Webapplicaties ontwikkelen met Javascript (ES6, ES7), Sass, Angular en React heb je dus stevig onder de knie;
  • Je bent een proactieve teamplayer die niet alleen heel goed kan communiceren maar ook met plezier collega’s helpt groeien;
  • Je bent kritisch voor je werk, maar je herkent kwaliteit wanneer je het voor je neus hebt. Je ideeën of realisaties presenteren is dus geen probleem voor jou;
  • Je komt in een internationale organisatie terecht. Het is dus belangrijk dat je zowel het Nederlands als het Engels goed beheerst;
  • Heb je ook al ervaring opgedaan in de financiële of banksector? Of heb je al met Typescript, NodeJS en/of Sitecore gewerkt? Dan is dat heel mooi meegenomen!

Login/schrijf je in en je kan direct al je vragen stellen. We staan je graag te woord!

Skills:

Typescript NodeJS Sitecore Javascript Sass Angular React

 

31-03-2023

In overleg

Permanent, Remote

Within 3 months

Frontend Developer

Senior

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant

Dutch

Yes, we are able to provide a visa/work permit